Foredrag

Foredrag

Dit intuitive sinds gaver

Bliv klogere på dit skjult potentiale, der venter på at blive åbnet op for dig.

Et anderledes foredrag hvor jeg giver dig indsigt i hvilke gaver dit intuitive sind giver dig i hverdagen.

Du finder du ud af hvad dit intuitive sind er for en størrelse krydret med eksempler på både små og skelsættende situationer hvor jeg har brugt mit intuitive sind.

Du bruger sikkert allerede dit intuitive sind, men er måske ubevidst om hvornår eller hvordan. Denne aften giver jeg dig øvelser i hvordan du kan lærer at skabe kontakt til dit intuitive sind og få en indre vejleder for livet.

Du kommer hjem med kendskab til hvordan du med få ændringer i dit liv kan sætte en bredere form for intelligens i spil når du bruger både din rationelle hjerne og dit intuitive sind.

Et samspil hvor du bliver langt bedre til at løse problemer og blive bedre til at tage de rigtige beslutninger i dit liv.

Har du essens i livet?

Et foredrag hvor jeg fortæller om de forskellige sider i mig som kæmper om magten eller som er helt fraværende.

Du får et dybere kendskab til dit indre plan og kan sikkert finde genklang i dig med mange af de eksempler som jeg fortæller om. Oplevelser som jeg har fået gennem et langt og lærerigt liv hvor jeg har haft mange forskellige kasketter på i tidens løb.

Undervejs fortæller jeg hvordan jeg har været styret af den resultatorienteret side og at jeg har haft svært ved at den bløde side af mig selv ikke er en svaghed, nej tværtimod at det er en stor styrke.

Jeg fortæller om hvordan jeg har arbejdet med mig selv og om hvordan jeg fandt vejen til at finde min essens i livet.

Mit foredrag giver anlæg til refleksioner om hvordan vi finder vores essens i livet. Hvordan du med få virkemidler kan få en større selvindsigt i hvordan du er sammensat og hvordan du ved hjælp af bevidsthed på dit indre plan, selv kan sætte dagsordnen for hvad din essens skal indeholde.

Klar til at booke et foredrag?

Udfyld nedenstående formular, hvorefter jeg kontakter dig hurtigst muligt. 

Vil du vide mere om Annette kan du læse mere om hende HER, vil du vide mere om mentorforløb / uddannelse kan du læse mere HER